Ruitreparaties

 

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Plak deze dan goed af zodat er geen vuil en vocht in kan komen. Dit komt een onzichtbare reparatie alleen maar ten goede. Maak vervolgens zo snel mogelijk een afspraak voor een ruitreparatie om te voorkomen dat het sterretje een barst wordt.

Een ervaren voorruitspecialist kijkt eerst naar de omvang en het soort beschadiging. Is het sterretje groter dan 3,5 cm doorsnede? Dan moet de voorruit vervangen worden. is de beschadiging kleiner dan 3,5 cm doorsnede? Dan kunnen wij het sterretje vrijwel altijd perfect repareren. Heeft u een beschadiging aan de achterruit of een van de zijruiten? Ook deze kunnen wij altijd repareren en indien mogelijk vervangen.

Verzekering
Bent u W.A. Extra of All Risk verzekerd? Dan is de reparatie voor u helemaal gratis. Moet de ruit vervangen worden, dan betaalt u de helft van uw normale eigen risico. Neem altijd uw groene kaart mee naar de reparatie, zodat wij de reparatiekosten zo snel mogelijk met uw verzekering kunnen regelen.

Het repareren van een ster in uw voorruit
Eerst wordt vocht en lucht uit het sterretje verwijderd. Vervolgens wordt er onder hoge druk een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in het sterretje gespoten. Deze hard harden wij uit door middel van UV-licht. Zodra de hars is uitgehard, heeft de ruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug. Tot slot werken wij het inslagpunt van het sterretje af met een speciale polish, zodat het sterretje vrijwel onzichtbaar wordt.

Advertenties